El Portal Del Echaurren — Restaurante in Ezcaray

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El Portal Del Echaurren

Restaurante at C/ Padre José García, 19, 26280 Ezcaray, La Rioja, Spain, Ezcaray, La Rioja, 26280 . Aquí encontrarás información detallada sobre El Portal Del Echaurren: dirección, teléfono, fax, horario de atención, comentarios de clientes, fotos, direcciones y más.

Clasificación

4
/
5
Residencia en 6 reviews

Contactos

Categorías:
Región:
La Rioja
Dirección:
C/ Padre José García, 19, 26280 Ezcaray, La Rioja, Spain, Ezcaray, La Rioja, 26280
City:
Ezcaray
Postcode:
26280

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Acerca de El Portal Del Echaurren

El Portal Del Echaurren es España Restaurante basado en Ezcaray, La Rioja. El Portal Del Echaurren está ubicado en C/ Padre José García, 19, 26280 Ezcaray, La Rioja, Spain,


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Reseñas de El Portal Del Echaurren

  • Alessandra
    Adicional 2016.07.27
    Buen hotel. Buena comida. Buen sitio para relajarse.
  • Paula
    Adicional 2015.09.04
    Ha sido todo un placer. Enhorabuena por desarrollar productos de la zona en platos que representen escenarios de esta maravillosa tierra
  • Juana
    Adicional 2015.07.04
    Simplemente magistral. De como convertir la tradición en vanguardia y satisfacer a todos los paladares. Y el trato de la casqueria... otro nivel. Magnífico!
  • Jeronimo
    Adicional 2015.03.19
    Mi primera vez en un Restaurante con dos estrellas Michelín. Qué decir??
  • Sebastian
    Adicional 2014.05.18
    Behind a hidden door of the hotel reception, you'll find ten tables where you will enjoy an extraordinary culinary experience. The Land menu we chose consists of 22 different dishes. The red prawn dish is the most flavored one to me with a strong stock. Trout was delicious too. The starters aren't extremely surprising in terms of flavors but a great introduction to the ingredients of the area. They might have the best croquettes in Spain here. The prawn and green asparagus were also marvelous pieces. Chocolate & others fresh ingredients form a mixed set of desserts to conclude a perfect food experience. Service can't be better, kind, fast and accurate with no mistakes, great explanations (they give you a paper tag describing each plate) and fexible in changing or adding dishes from the second menu for you. The wine list is extensive and their sommelier makes an excellent job choosing a variety designed for your menu. Amazing conclusion of the experience with the Chef greetings and discussion about it. (The waiting in the hotel reception where one seems a bit lost since there's the other hotel restaurant could be improved). My personal addition to the menu 'callos'/pig skin.
  • Abril
    Adicional 2014.01.13
    Soooo good.
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